г. Киев ул. Героев Днепра 31б
Показать на карте

Переваги газобетонних блоків в порівнянні з традиційною цеглою

Переваги газобетонних блоків в порівнянні з традиційною цеглою

Переваги газобетонних блоків в порівнянні з традиційною цеглою

Газобетон за своїм типом відноситься до пористого бетону.В його складі складається з цементу, піску і гашеного вапна, наповнені газообразовательним речовиною. З - за введення цієї речовини газобетону характерні пориста структура. З - за своєї щільності і одночасної легкості, газобетон забезпечує прекрасну шумоізоляцію, він екологічно чистий і має відмінні показники пожароустойчивости.

 Сучасні технології виготовлення будівельних блоків з газобетону забезпечує вражаючу точність готових виробів. Так само безперечною перевагою газобетонного блоку є легкість його обробка і розпилу, з - за цього він став улюбленим будівельним матеріалом для дизайнерів і архітекторів. Так само велика точність виготовлення блоків - різниця в один міліметр на цілий блок - дозволяє робити складні фігури.


                                                         


 Цегла ж поступається газобетону в плані легкості обробки. Він має більш щільну структуру, і більш крихкий, з - за чого часто його обробка досить важко. Цегла має один стандартизований розмір, в той час як блок з газобетону можна легко розпиляти до потрібних розмірів.

 Не можна залишити поза увагою і той факт, як сильно розрізняється різниця в швидкості будівництва будинків з цегли і газобетонних блоків. Один блок займає собою площу, рівну кладці з шістнадцяти стандартних цегли.


                                        


 Так само не можна пройти повз такого важливого позитивного моменту газобетонних блоків, як їх чудова теплоізоляція. Навіть без додаткового утеплення всередині будинку з газобетонних блоків завжди буде забезпечена комфортна температура. Це обумовлено головним чином пористою структурою газобетону. Завдяки своїм характеристикам, в будинку з газобетону є можливість не ставити додаткове опалення. У плані теплоізоляційних характеристик газобетонні блоки набагато перевершують цегляну кладку, яку практично завжди необхідно утеплювати. Або ж робити цегляну кладку більш товстої, що неминуче спричинить за собою підвищення витрат на будівництво і збільшить час будівлі.