г. Киев ул. Героев Днепра 31б
Показать на карте

Характеристика газоблока та доставка газобетона по Києву та Київській області

Характеристика газоблока та доставка газобетона по Києву та Київській області

Сучасне будівництво характеризується новітніми технологіями, відмінними рисами яких є міцність, економічність, екологічність, швидкість. Сучасні сертифіковані газобетонні блоки Стоунлайт та Aeroc відповідають всім цим якостям. Їх суміш розроблена провідними технологами та вироблена на сучасному німецькому обладнанні у місті Бровари.

Сфера застосування газобетонних блоків ширша ніж звикли уявляти. Їх активно використовують у будівництві багатоповерхових будівель, як і несучих стін у малоповерхівках. А ще застосовують для міжкімнатних перегородок, перекриттів, перемичок та сходових прольотів. Газоблоки, замовлені у нас з швидкою доставкою по Києву та Київській області, спроможні навіть замінити теплоізолюючу опалубку, для встановлення якої не потрібно бути професійним будівельником.

Унікальністю виробництва газоблоків Стоунлайт є спеціальна суміш зі зменшеним вмістом цементного наповнювача. Але завдяки своїй технології виробництва – міцністю не поступається цеглі чи іншим матеріалам. Це досягається шляхом рівномірного розподілу отворів по всій поверхні блока. Суха маса при змішуванні з водою спричиняє газоутворюючу реакцію і, відповідно, збільшується в розмірах. Після первинного затвердіння блок розрізають на необхідні розміри та обробляють парою в автоклаві. Саме тому по доступній ціні ви можете придбати газобетон Aeroc від виробника з доставкою по Україні. А відповідність дотримання норм екологічної безпеки засвідчує сертифікат.

Газобетон Стоунлайт застосовується у всіх видах будівництва від промислового до житлового. Все це завдячуючи зручності в роботі з ним. Блоки Aeroc оснащені захватними кишенями для полегшення їх переміщення. Також кріпильні матеріали такі, як цвяхи та скоби, забиваються і міцно тримаються. Щільності додають мінеральні компоненти, які з часом ще тверднуть. Одною з переваг газоблоків виявляється легкість обробки, яка порівнюється із деревом. Газобетон можна пиляти для встановлення як необхідно, свердлити та стружити для додаткового закріплення, використовувати в поєднанні з арматурним устаткуванням.

Підприємство «Укр – Цегла» доставляє по Києву та Україні наступні види газоблоків: блок «паз-гребінь», блок гладкий, блоки для перегородок, блоки для перемичок. У кожного виду блоків є своє призначення, але пожежестійкістю, звуконепроникністю та теплоізоляцією відрізняються усі газобетонні блоки концерну.

Відповідно до всіх сучасних стандартів якості, газобетонні блоки Стоунлайт та газобетонні блоки Aeroc контролюються з моменту доставки матеріалів до кінця виробництва. Обов’язковими є процедури дослідження міцності, щільності та вологості продукції. Ці показники визначає спеціальна лабораторія на виробництві для гарантування якості товару.

comments to "Характеристика газоблока та доставка газобетона по Києву та Київській області"