г. Киев ул. Героев Днепра 31б
Показать на карте

Матеріал для будівництва будинку

Матеріал для будівництва будинку

Матеріал для будівництва будинку

Вибираючи матеріал, який буде застосовуватися при будівництві Вашого майбутнього будинку, слід бути дуже уважним.  Адже у всіх будівельних матеріалів є свої плюси та мінуси.

Будівництво заміського будинку має кілька розновидностей: будинки з цегли, дерева, побудовані за каркасно-панельною технологією, із застосуванням пористого пінобетону і так далі.

При доставці закуплених Вами матеріалів на ділянку майбутнього будівництва необхідно подбати і підготувати місце для їх зберігання.  А це досить велика стаття витрат, навіть якщо Ви самостійно будуєте будинок, або найняли кваліфікованих фахівців.

У списку для будівництва знаходиться стільки пунктів, що краще і не починати їх перераховувати.  Там і матеріали для будівництва, обробки, і різне обладнання та інструменти, техніка.  Якщо Ви вирішили самостійно побудувати будинок, то краще за все брати техніку в оренду.  І це теж витрати.

При зведенні будинку з наймання підрядника, краще уточнити, що вони мають на увазі під «коробкою» дома.  Адже для одних це лише фундамент і стіни, в той час як для інших фундамент, стіни, міжповерхові перекриття та дах.

Ні для кого не секрет, що будинок, побудований з цегли - це самий популярний тип будинку.  Але зараз досить сильну конкуренцію для них створили будинки з піно-і газобетону.  При всіх перевагах цих матеріалів варто враховувати, що вони одні з найдорожчих. 

Застосування газоблоку дозволяє зменшити витрати, ніж застосування цегли або дерева.  Невелика вартість для їх виробництва і можливість робити їх самостійно, все це дозволяє істотно зменшити витрати на будівництво.

Якщо при будівництві використовувати технологію, яка застосовує металевий каркас, який заповнюється цеглою з подальшою обробкою облицювальною цеглою, дозволяє ще зменшити витрати.

Будівництво будинку з дерева, із застосуванням таких матеріалів як: полірований або клеєний брус, звичайних або циліндрових колод, можуть мати різну ціну.  Головне вибрати матеріал, який підходить саме Вам. 

Застосування каркасної технології дозволяє скоротити терміни зведення під ключ приблизно у два рази в порівнянні з цегляним будинком.  До того ж каркасні дерев'яні будинки легше цегельних і не вимагають серйозного фундаменту, а це так само сприяє зменшенню витрат.

comments to "Матеріал для будівництва будинку"