г. Киев ул. Героев Днепра 31б
Показать на карте

Переваги будинку з бруса

Переваги будинку з бруса

Переваги будинку з бруса

Спершу будівництво заміського будинку представляло масу труднощів: вибір матеріалів був мізерний, а саме будівництво вимагало великих зусиль, своєю кількістю проблем з технікою, будівельною бригадою і багато чим іншим.  Сучасне будівництво пропонує тому,   хто бажає перебратися за місто величезну кількість можливостей.

Особливою любов'ю користується зведення будинків з натурального дерева.  Але цей матеріал вимагає догляду і періодичного ремонту.  Альтернативою для багатьох любителів жити далеко від міського шуму може стати будівництво з клеєного бруса. Ряд технологічних особливостей такого матеріалу дозволяє досягти чудових результатів.

Для виготовлення клеєного бруса використовують різні породи дерева: модрину, кедр, сосну.  Вибір залежить від призначення конструкції.  Плити для фасадів, панелі перекриттів, панелі для настилів підлоги, різні балки й профільні деталі - з клеєного бруса може бути виготовлено нескінченну кількість деталей для побудови заміського будинку.  Нерідко для виготовлення клеєного бруса використовують комбінацію порід.

Брус, розрізаний на дошки, спочатку відправляється в сушильну камеру.  Просушені заготівки стругаюся та обробляються спеціальним розчином.  Якісний брус, просочений спеціальною речовиною, і є клеєний брус.

Захисний розчин покращує водовідштовхувальні показники, що дозволяє обробити будинок на свій розсуд.  Зазвичай дерев'яні будинки намагаються залишати без зовнішньої обробки, оскільки вплив води негативно позначається на стані дерева.

Тому потрібно забезпечити йому максимальну "свободу" для просушування.  Ще одна перевага клеєного бруса - він не вимагає настільки педантичні відносини через унікального складу просочення.  Технологія обробки покращує природні якості дерева і робить його більш стійким до деформацій, надає підвищені вогнетривкі властивості та знижує теплопровідність.  Крім того міцність цього матеріалу значно вище, ніж  у циліндрових колодах.

Будівництво будинку з бруса

Використання клеєного бруса для будівництва будинку не обмежує дизайнерських вишукувань: можна втілити в життя найсміливіші задуми.  Правда, чекати, що будинок буде зведений в найкоротші терміни, не доводиться: робота ця трудомістка, потребує ретельної підготовки і високої кваліфікації робітників.

Складність технології, тривале будівництво і чималі витрати з лишком окупаються результатом.  Без перебільшення можна говорити про те, що будинки з клеєного бруса виглядають чудово протягом багатьох років.  Тріщини на стінах не з'являються, унікальні властивості не втрачаються і зовнішній вигляд таких будинків не блякне.

comments to "Переваги будинку з бруса"