г. Киев ул. Героев Днепра 31б
Показать на карте

Заміський будинок економ класу

Заміський будинок економ класу

Заміський будинок економ класу

Після придбання ділянки землі, розташованого за межами міста, перед власником постає питання про зведення будинку для проживання і відпочинку за містом. У цій статті розглянемо питання, пов'язані з будівництвом будинку, який можна віднести до економного класу.


З чого будувати будинок?

 Найдешевшим за фінансовими витратами, без сумніву, вважається каркасний будинок. Для того щоб така споруда служила довго, її несучі конструкції повинні бути розраховані на різні види навантажень, які можуть виникнути в процесі експлуатації. Технологічно найвигідніше купувати готові комплекти для зведення каркасного будинку. Існує безліч проектів таких будинків.

 Найкращим варіантом заміського будинку буде будинок, зведений з необструганних бруса з подальшим утепленням зовнішнього фасаду за спеціальною технологією - «вентильований фасад».


                            

 Наступним варіантом заміського будинку є будинок, виконаний з піно-або газобетонних блоків. Побудовані з цих недорогих матеріалів будинку виходять дуже теплими і недорогими в експлуатації.

 І, нарешті, цегляний будинок. Економія при зведенні цегляного будинку досягається за рахунок використання додаткових технологій з утеплення будинку як зовні, так і всередині будинку, а також використання різних видів цегли.

 Кожен варіант будинку має свої позитивні і негативні якості, з якими необхідно більш детально ознайомитися і зважити, який варіант буде прийнятний саме для вас.