г. Киев ул. Героев Днепра 31б
Показать на карте

Цегла в довгостроковому будівництві

Цегла в довгостроковому будівництві

Цегла в довгостроковому будівництві

Будівництво будинку з традиційної цеглини – досить звична справа. Цей матеріал є одним з найбільш поширених, затребуваних на нашій території та поблизу розташованих країн. Цегла - це споконвічно міцний і зручний матеріал з високою несучою здатністю та надійністю.

Довговічна цегла замовити та ознайомитись з асортиментом на https://ukr-cegla.com.ua/kirpich з можливістю консультацій. Це важливо для непрофесійних будівельників, які плутаються у видах цегли, їх різниці в ціні та міцності, вогнестійкості та цілі застосування.

На ресурсі https://ukr-cegla.com.ua/ можна купити, за здоровими цінами виробника, і оформити доставку на місце, цегла всіх видів: силікатна, рядова керамічна або лицьова, клінкерна. Пропонуємо цеглу повнотілу і з пустотілим, що однаково часто застосовуються в будівництві. Пустотілий рекомендований до будівництва конструкцій без навантажень у низьких будівлях, тоді як повнотілий не має обмежень у використанні.

Терміни експлуатації будинків у 2,5 цегли передбачає (усереднено) близько 150 років. Найчастіше вибирають таке капітальне вкладення, незважаючи на природні фактори, що впливають на швидкість зведення. Розмітка та облаштування фундаменту – основа для успішного, довговічного будинку. Для цегляних будов вибирають між пальовим, стрічковим або плитним фундаментами.

Наступним етапом слід визначитися та купити цеглу на «Укр-Цегла» з доставкою, правильне маркування впливає на функціонування. Плануєте побудувати дачу, котедж або заміський будиночок – сміливо беріть цеглу М 100; якщо ж будинок буде великий, у межах міста і з навантаженням – використовуйте, напевно, М 125; для багатоповерхівок слід доглянути та взяти М150 і вище. Турбота про міцність немає зайвої, раціонально обрана марка цегли забезпечить очікувану міцність будинку. Немало важливим аспектом якісна звукоізоляція без необхідності додаткової ізоляції спеціальними елементами чи матеріалами.

Цегла – відмінний традиційний екологічний матеріал, виготовляється з якісної глини, не виділяючи жодних речовин (токсичних) постійно використання конструкцій. Також сировина забезпечує теплоємність. Ця характеристика допомагає створити та зберігати комфортну, гармонійну обстановку залежно від пори року (влітку – прохолоду, взимку – комфортне тепло). Цегла лицьова і клінкерна з сайту «Укр-Цегла» крім прийнятної ціни має високу стійкість щодо перипетій природи, що дозволяє не тільки створити найскладніші конструкції різноманітних форм і кольорової палітри, але й тривалий час зберігати вигляд та початкове поєднання кольорів.

Будинки з цегли виглядають презентабельно, а при використанні якісного матеріалу від «Укр-Цегла» будова радуватиме своїм виглядом більше одного сторіччя.

comments to "Цегла в довгостроковому будівництві"